Aanvullend pensioen

Geld lenen kost geld

Huis opeten als aanvullend pensioen


U heeft een aow-uitkering en een klein pensioen maar wel een behoorlijke overwaarde op uw huis. En misschien heeft u een groot gedeelte of uw hele hypotheek afgelost.

Als u verder geen grote uitgaven wilt doen omdat u tevreden bent met het leven zoals het nu loopt maar u zou wel iets meer te besteden willen hebben dan kan dit geregeld worden dankzij te huidige hypotheekmarkt. 

U bent als het ware belegger geweest in uw eigen onroerend goed en buiten het feit dat u het fijn vindt in uw huis heeft u toch een heel goed rendement gemaakt. Dus nu kunt u overwegen om uw overwaarde voor een gedeelte om te zetten in een stukje aanvullend pensioen.

Belangrijk is natuurlijk dat wij u adviseren wat de mogelijkheden zijn en wat verantwoord is. Wij als gespecialiseerde adviseurs weten uit onze eigen beleving wat er speelt en daarvoor zijn wij een uitstekend aanspreekpunt. Een gedeelte van uw overwaarde omzetten in een periodieke uitkering/ aanvullend pensioen op een verantwoorde manier? Daar hebben wij de juiste oplossingen voor.

Berekenen